Atronic Derby Day – PAF – Silja Serenade

Julkaistu täällä: tammikuu 16, 2012 Julkaisija:
 

Lunasta ilmaiskierrokset ja 100% talletusbonus!

Derby Dayn pelausta. Pelissä on todella huono ja hämäävä opastus jota vielä pahentaa automaatin nappien taustavalojen toimimattomuus. Asia, johon PAF voisi kiinnittää enemmän huomiota. Laivalla oli paljon pimeänä olevia koneita. Osassa pelejä toiminnot, lukitukset ja muut osoitetaan juuri kelojen ja nappien taustavaloilla.

10 comments

 • xtersax 7 vuotta sitten

  viimisiä jäljellä olevia, hyvä että kuvasit!

  Vastaa
 • Patrik Tuominen 7 vuotta sitten

  Kiva peli aikas vaikee vai kuis?

  Vastaa
 • Supersaiyan79 7 vuotta sitten

  @Saijanara Hämäävä. Kun painelee panosnappia 60 senttiin asti ja olettaa, että kyllähän se sieltä vielä yhdellä painalluksella palautuu takaisin 20 senttiin niin eipäs palaudukaan vaan peli lähteekin pyörimään automaattisesti. Koskaan ei oikein kunnolla näe, mitä ja miksi voitti. Houkutustilassa näytetään vain laukkakisaa, joka onkin vain hedelmäpelin bonuspeli. Luulin, että pelissä pelataan veikkaamalla hevosia.

  Vastaa
 • xtersax 7 vuotta sitten

  Se on vaan Atroniccia toi panoskäyttäytyminen. Maksettu-ruudussa näkyy sen kierroksen voitto. Voitto-näyttöön kertyy kaikki voitot vanhaan RAY-tapaan ja niillä voi pelata varauksien loputtua. Yksi voittolinja, kolmella samalla voittaa luettelon voiton. Hajavoittona kelpaa missä tahansa näkyvissä vähintään 1 pokaali, siksi se heilui. Bonariin pääsee väh. yhdellä hevosenpäällä voittolinjalla. Kyllä tuo käy selkeäksi kun tarpeeksi pelaa 🙂 Voit luntata voittoja mun sivuilta 😛

  Vastaa
 • Supersaiyan79 7 vuotta sitten

  @TheAsdukko Kiitti. Tää peli on tosiaan paska. Tuli kuvattua, kun peli alkaa olemaan suht harvinainen laivoilla eikä mulla ollut vielä videota pelistä. En tiiä, mitä pelejä Mariellalla on. Kuvaa nyt jotain sellaista, josta itse pidät. Hyvä kattoo videoo, kun pelaajalla on hauskaa! 🙂

  Vastaa
 • soijaputte 7 vuotta sitten

  Ei se haittaa vaik siinä on 1 voittolinja ku vaik ois enemmän ni ettete niillä tajua pelata

  Vastaa
 • soijaputte 7 vuotta sitten

  mä korjaan kans

  Vastaa
 • FinCam 6 vuotta sitten

  Millä kuvaatte nää videot? Ite aion ostaa just videokameran tai vastaavan ni haluaisin tietää vähä mitä käytetään

  Vastaa
 • Supersaiyan79 6 vuotta sitten

  Vanhat videot on kuvattu Sony H20 mallilla. Siinä on videokuvaus HD 720p. Sitä ei enää myydä. Sillä sai parempaa laatua kuin kännyköillä siihen aikaan. Tämä video on kuvattu iPhone 4s:llä. Nykyään kuvaan iPhone 5:llä. 4s:ssä ja 5:ssa on digitaalinen kuvanvakain ja 1080 full HD. Lumia 920 vaikuttaisi olevan myös hyvä kännykkä kuvailuun. Siinä on jo optinen vakain. Perushyvä HD videokamera kuitenkin pesee kännykät mennen tullen ja on halvempi. Sellaista ei vaan kuljeta taskussa kovin hyvin.

  Vastaa
 • elluops 6 vuotta sitten

  Ihana

  Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.